fbpx

Nincsenek termékek a kosárban.

A kiszállítást a DPD futárszolgálat biztosítja, 2-5 munkanapon belül, bizonyos, nem várt esetekben ennél tovább is tarthat, így a szállítási idő nem garantált.
A futárszolgálat minden hétköznap, munkaidőben fogja kiszállítani a megrendelt terméket (termékeket), ezért fontos, hogy szállítási címként olyan címet adj meg, ahol ez időben el tud érni, legyen az akár a munkahelyed, illetve, ha van rá lehetőség, a mobil telefonszámodat add meg, hogy fel tudjunk hívni kérdés vagy probléma esetén.

A szállítási költség 25.000 Ft-os értékhatárig az ország egész területére egységesen bruttó 1.490 Ft. (Bizonyos kedvezmények ezt felülírhatják)
Ha a megrendelésed értéke eléri a 25.001 Ft-ot, a kiszállítás ingyenes (0Ft).

Aktuális promóciónk:

Abban az esetben, ha bankkártyával vásárolsz, a kiszállítási díjat a rendelés összegétől függetlenül mi álljuk (a promóció visszavonásig érvényes).

—————————————————————————————————————————–

MPL (Magyar Posta Zrt.) szállítási lehetőség:

Magyarország Kormánya döntött a postai szolgáltatások nyújtásának részletes szabályait tartalmazó 335/2012. (XII. 4.) Korm. rendelet (Postai kormányrendelet) módosításáról, így a Magyar Posta Zrt. által is lehetőséget biztosítunk a csomagszállításra. Amennyiben az MPL futárszolgáltatást szeretnéd igénybe venni, kérünk, hogy küldd el nekünk igényedet az info@wearzone.hu e-mail címre és szerepeljenek benne a következők:

  • Rendeléskor megadott név
  • Rendelésszám

(Figyelem! A kiszállítás akár meghaladhatja az 5-7 munkanapot is.)

A Magyar Posta Zrt. által meghatározott szállítási árak:

  • Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: bruttó 990 Ft/db.
  • Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db.
  • Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft/db.
  • Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft/db.

Üdvözlettel,

Wearzone.hu csapata

\n\t\t\t\t<\/svg>\n\t\t\t\t","close_icon":"\t\t\t\t\n\t\t\t\t\t\n\t\t\t\t<\/svg>\n\t\t\t\t","back_icon":"\t\t\t\t\n\t\t\t\t\t\n\t\t\t\t<\/svg>\n\t\t\t\t","preloader_icon":"\t\t\t\t\n\t\t\t\t\t\n\t\t\t\t<\/svg>\n\t\t\t\t","voice_search_inactive_icon":"\t\t\t\t\n\t\t\t\t\t\n\t\t\t\t<\/svg>\n\t\t\t\t","voice_search_active_icon":"\t\t\t\t\n\t\t\t\t\t\n\t\t\t\t<\/svg>\n\t\t\t\t","voice_search_disabled_icon":"\t\t\t\t\n\t\t\t\t\t\n\t\t\t\t<\/svg>\n\t\t\t\t","custom_params":{},"convert_html":"1","suggestions_wrapper":"body","show_product_vendor":"","disable_hits":"","disable_submit":"","fixer":{"broken_search_ui":true,"broken_search_ui_ajax":true,"broken_search_ui_hard":false,"broken_search_elementor_popups":true,"broken_search_browsers_back_arrow":true,"force_refresh_checkout":true},"voice_search_enabled":"","voice_search_lang":"hu","show_sku":"1"}; /* ]]> */