fbpx

Nincsenek termékek a kosárban.

Szállítás:

A karácsonyi időszakban, a megnövekedett rendelések száma miatt előfordulhat, hogy hosszabb kiszállítási idővel dolgozunk, de minden esetben törekszünk a legrövidebb időn belül eljuttatni hozzád a csomagot.

Köszönjük a türelmet!

BLACK FRIDAY PROMÓCIÓ:

Válogass folyamatosan bővülő termékkínálatunkból, szerezd be a legmenőbb cipők, ruhák és kiegészítők egyikét és szállítást összegtől függetlenül, minden esetben mi álljuk. A Promóció időtartama: 2022.11.23-11:27-ig tart.

A kiszállítást a DPD futárszolgálat biztosítja, 2-5 munkanapon belül, bizonyos, nem várt esetekben ennél tovább is tarthat, így a szállítási idő nem garantált.
A futárszolgálat minden hétköznap, munkaidőben fogja kiszállítani a megrendelt terméket (termékeket), ezért fontos, hogy szállítási címként olyan címet adj meg, ahol ez időben el tud érni, legyen az akár a munkahelyed, illetve, ha van rá lehetőség, a mobil telefonszámodat add meg, hogy fel tudjunk hívni kérdés vagy probléma esetén.

A szállítási költség 25.000 Ft-os értékhatárig az ország egész területére egységesen bruttó 1.490 Ft. (Bizonyos kedvezmények ezt felülírhatják)
Ha a megrendelésed értéke eléri a 25.001 Ft-ot, a kiszállítás ingyenes (0Ft).

Ideiglenes promóciónk: Abban az esetben, ha bankkártyával vásárolsz, a kiszállítási díjat a rendelés összegétől függetlenül mi álljuk (a promóció visszavonásig érvényes).

Üdvözlettel,