Akció!

W Nike Metcon 7 női edzőcipő barack

Márka: Nike
Cikkszám: cz8280-600 Kategória: Címkék: ,
  • Anyag:

    vászon
  • Szín:

    barack
Törlés

A Nike Metcon cipők kifejezetten erősítő edzésekhez, súlyemeléshez és különböző funkcionális mozgásokhoz készültek.

Kialakítás és Anyagok:
A Nike Metcon cipők stabil és tartós kialakítással rendelkeznek. A felső részük gyakran erősített, kibővített ellenálló anyagokkal, amelyek ellenállnak az ilyen típusú edzések során keletkező igénybevételeknek. A cipők talpa rendszerint lapos és széles, biztosítva a stabil talajkapcsolatot és támogatást.

Támogatás és Stabilitás:
A Metcon cipők célja a láb stabilitásának és támogatásának maximalizálása a súlyemelés és erősítő gyakorlatok során. A cipő kialakítása segíti a lábfej megfelelő pozícionálását, csökkentve a sérülés kockázatát.

Tapadás:
A talp mintázata és anyaga általában kiváló tapadást biztosít különböző felületeken, ami fontos a súlyemelés és gyors, dinamikus mozgások során.

Kényelem:
Bár a Metcon cipők elsősorban a funkcionalitásra vannak tervezve, a Nike gondoskodik a kényelemről is. A lábujjak és a boka kényelmes illeszkedése, valamint a megfelelő párnázás a láb talpán biztosítja a kényelmes viseletet az edzések során.

Stílus:
A Metcon cipők modern és sportos dizájnnal rendelkeznek, ami lehetővé teszi, hogy azok ne csak edzéseken, hanem mindennapos viseletként is használhatók legyenek.

47.990 Ft

Ha szeretnéd nekünk visszaküldeni a terméket, bármilyen oknál fogva, a visszaküldés ingyenes a vásárlástól számított 14 napon belül. További információ:
Visszaküldés és Szavatosság

Magyarország teljes területére, 2-3 munkanap alatt kiküldjük neked a termékedet, amit rendeltél. További információ:
Szállítás

Nálunk vásárolva biztos lehetsz abban, hogy a termék teljesen eredeti, és minden márkajellel és márkajelzéssel rendelkezik. A webáruházunkban vásárolt összes termékre 2 év szavatossági jog érvényesíthető! További információ:
Visszaküldés és Szavatosság