Akció!

W Nike Air Max Flyknit Racer női utcai cipő fekete

Márka: Nike
Cikkszám: dm9073-002 Kategória: Címkék: , ,
  • Anyag:

    vászon
  • Szín:

    fekete
Törlés

A Nike Flyknit Racer egy könnyű futócipő, amelynek felső része Flyknit technológiával készült. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a cipő felső része rugalmas és légáteresztő legyen, ami kényelmes illeszkedést és jó szellőzést biztosít. A Flyknit Racer minimális varratokat használ, így a cipő szinte varratmentes, ami segít elkerülni a dörzsölést és a kényelmetlenséget. A középtalpja könnyű és reaktív, és kiválóan alkalmas a futók számára, akik gyorsabb tempóban szeretnének futni. A Flyknit Racer kiváló tapadást biztosító talppal rendelkezik, ami elősegíti a biztonságos és stabil futást. Összességében a Nike Flyknit Racer egy stílusos, kényelmes és teljesítményorientált futócipő.

39.990 Ft

Ha szeretnéd nekünk visszaküldeni a terméket, bármilyen oknál fogva, a visszaküldés ingyenes a vásárlástól számított 14 napon belül. További információ:
Visszaküldés és Szavatosság

Magyarország teljes területére, 2-3 munkanap alatt kiküldjük neked a termékedet, amit rendeltél. További információ:
Szállítás

Nálunk vásárolva biztos lehetsz abban, hogy a termék teljesen eredeti, és minden márkajellel és márkajelzéssel rendelkezik. A webáruházunkban vásárolt összes termékre 2 év szavatossági jog érvényesíthető! További információ:
Visszaküldés és Szavatosság