W Adidas Lite Racer Clima-Cool női edzőcipő szürke

Márka: Adidas
Cikkszám: f36757 Kategória: Címke:
  • Anyag:

    vászon
  • Szín:

    szürke
Törlés

Az Adidas Lite Racer Clima-Cool cipő egy könnyű és kényelmes sportcipő, amelyet a légáramlás és a hűvös érzet maximalizálása érdekében terveztek.
A cipő felső része lélegző hálós anyagból készült, amely lehetővé teszi a levegő áramlását és segít megőrizni a lábak szárazságát és frissességét. A Clima-Cool technológia tovább fokozza a légáramlást, hogy a lábak hűvösek maradjanak még intenzív edzések során is.
Az Adidas Lite Racer Clima-Cool cipő kényelmes viseletet biztosít a könnyű és párnázott középtalpának köszönhetően. A talp kialakítása kiváló tapadást és rugalmasságot nyújt, így könnyedén mozoghat a sporttevékenységek során.

19.990 Ft

Ha szeretnéd nekünk visszaküldeni a terméket, bármilyen oknál fogva, a visszaküldés ingyenes a vásárlástól számított 14 napon belül. További információ:
Visszaküldés és Szavatosság

Magyarország teljes területére, 2-3 munkanap alatt kiküldjük neked a termékedet, amit rendeltél. További információ:
Szállítás

Nálunk vásárolva biztos lehetsz abban, hogy a termék teljesen eredeti, és minden márkajellel és márkajelzéssel rendelkezik. A webáruházunkban vásárolt összes termékre 2 év szavatossági jog érvényesíthető! További információ:
Visszaküldés és Szavatosság