Nike X Zoom Court NXT Hc teniszcipő

Márka: Nike
Cikkszám: dh0219-141 Kategória: Címkék: , ,
  • Anyag:

    bőr, vászon
  • Szín:

    fehér
Törlés

Ez a nagy teljesítményű teniszcipő nagy Zoom Air egységgel rendelkezik a láb elülső részében, hogy visszanyerd az energiát, amikor a következő ütés felé sprintelsz.

Felsőrész: Légáteresztő háló, amelynek célja, hogy hűvösen tartsa a lábadat a keményebb meccseken is. Plüss és párnázott bokagallér a nagyobb kényelem érdekében. A részleges belső ujj kesztyűszerű illeszkedést biztosít, és csökkenti a sarokcsúszást. Húzd meg a sarkán és a nyelvén lévő füleket, hogy megkönnyítsd a fel- és levételt.

Középtalp: Nagy Zoom Air egységgel a láb elülső részén, amely ívelt, hogy reagáljon a lépéseidre. A lábközép szárlemez merevséget biztosít a stabilitás érdekében, miközben kellő rugalmassággal rendelkezik a könnyű sarok és lábujj közötti átmenethez.

39.990 Ft

Ha szeretnéd nekünk visszaküldeni a terméket, bármilyen oknál fogva, a visszaküldés ingyenes a vásárlástól számított 14 napon belül. További információ:
Visszaküldés és Szavatosság

Magyarország teljes területére, 2-3 munkanap alatt kiküldjük neked a termékedet, amit rendeltél. További információ:
Szállítás

Nálunk vásárolva biztos lehetsz abban, hogy a termék teljesen eredeti, és minden márkajellel és márkajelzéssel rendelkezik. A webáruházunkban vásárolt összes termékre 2 év szavatossági jog érvényesíthető! További információ:
Visszaküldés és Szavatosság