Nike Synthetic Fill női kabát zöld-fehér

Márka: Nike
Cikkszám: cj2263-100 Kategória: Címke:
  • Anyag:

    poliészter
  • Szín:

    fehér, zöld
Törlés

A Nike synthetic fill kabátok nagyszerű alternatívát jelentenek a hagyományos tolltöltetű kabátokhoz képest. Ezek a kabátok kiváló minőségű szintetikus töltetet használnak, amely ugyanolyan melegítő hatást nyújt, mint a toll, de könnyebb és gyorsabban szárad. A szintetikus töltet továbbá megőrzi hőszigetelő tulajdonságait, még akkor is, ha nedvesség éri. Ezáltal a Nike synthetic fill kabátok tökéletesek a nedves és hideg időjárásban való viseléshez is. Emellett ezek a kabátok rendkívül könnyűek és kényelmesek, így kényelmesen viselhetők a mindennapi tevékenységek során vagy akár sportolás közben is. A Nike synthetic fill kabátok modern és stílusos dizájnnal rendelkeznek, így a funkciók mellett a megjelenésük is vonzó. Ha egy könnyű, meleg és praktikus kabátot keresel, a Nike synthetic fill kabátok remek választások lehetnek.

34.990 Ft

Ha szeretnéd nekünk visszaküldeni a terméket, bármilyen oknál fogva, a visszaküldés ingyenes a vásárlástól számított 14 napon belül. További információ:
Visszaküldés és Szavatosság

Magyarország teljes területére, 2-3 munkanap alatt kiküldjük neked a termékedet, amit rendeltél. További információ:
Szállítás

Nálunk vásárolva biztos lehetsz abban, hogy a termék teljesen eredeti, és minden márkajellel és márkajelzéssel rendelkezik. A webáruházunkban vásárolt összes termékre 2 év szavatossági jog érvényesíthető! További információ:
Visszaküldés és Szavatosság