Nike Roshe Tiempo VI férfi utcai cipő fekete

Márka: Nike
Cikkszám: 852615-402 Kategória: Címke:
  • Anyag:

    bőr
  • Szín:

    kék
Törlés

A Nike Roshe Tiempo VI cipő egy stílusos és kényelmes sportcipő, amely kombinálja a Roshe és a Tiempo stílusjegyeit, így egyedülálló és modern megjelenést kölcsönöz viselőjének.

A Roshe Tiempo VI cipő felsőrésze kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot és légáteresztő képességet biztosít. Ez lehetővé teszi a lábnak a megfelelő szellőzést és kényelmet a viselés során. A középtalp párnázott, hogy kiválóan csillapítsa a lépéseket és csökkentse a láb fáradtságát.

Ezenkívül a Roshe Tiempo VI cipő kiváló tapadást és stabilitást biztosít a talajon, így ideális választás sporttevékenységekhez vagy mindennapi viselethez is. A Nike logó és a karakterisztikus stílusú részletek tovább fokozzák a cipő vonzerejét.

24.990 Ft

Ha szeretnéd nekünk visszaküldeni a terméket, bármilyen oknál fogva, a visszaküldés ingyenes a vásárlástól számított 14 napon belül. További információ:
Visszaküldés és Szavatosság

Magyarország teljes területére, 2-3 munkanap alatt kiküldjük neked a termékedet, amit rendeltél. További információ:
Szállítás

Nálunk vásárolva biztos lehetsz abban, hogy a termék teljesen eredeti, és minden márkajellel és márkajelzéssel rendelkezik. A webáruházunkban vásárolt összes termékre 2 év szavatossági jog érvényesíthető! További információ:
Visszaküldés és Szavatosság