Nike React Vision férfi utcai cipő fehér

Márka: Nike
Cikkszám: fj4231-100 (T) Kategória: Címke:
  • Anyag:

    vászon
  • Szín:

    fehér
Törlés

A Nike React Vision egy stílusos és kényelmes cipő, amely a Nike React technológiával és a modern dizájnnal kombinálja a kiváló teljesítményt és a trendi megjelenést. Ez a cipő kifejezetten a mindennapi viselethez és a városi stílushoz lett tervezve.

A cipő felső része lélegző anyagokból készült, amelyek segítik a láb szellőzését és hűvösen tartják azt hosszabb ideig is. Az anyagok tartósak és ellenállnak a kopásnak, így hosszú élettartammal rendelkezik.

A Nike React technológia a cipő talpában található, amely párnázottságot és kényelmet biztosít a lábnak. Ez a könnyű és reaktív habanyag segít csökkenteni a terhelést és a rezgéseket, így kényelmes viseletet nyújt egész nap.

39.990 Ft

Ha szeretnéd nekünk visszaküldeni a terméket, bármilyen oknál fogva, a visszaküldés ingyenes a vásárlástól számított 14 napon belül. További információ:
Visszaküldés és Szavatosság

Magyarország teljes területére, 2-3 munkanap alatt kiküldjük neked a termékedet, amit rendeltél. További információ:
Szállítás

Nálunk vásárolva biztos lehetsz abban, hogy a termék teljesen eredeti, és minden márkajellel és márkajelzéssel rendelkezik. A webáruházunkban vásárolt összes termékre 2 év szavatossági jog érvényesíthető! További információ:
Visszaküldés és Szavatosság