Nike React Element 55 utcai cipő fekete

Márka: Nike
Cikkszám: bq6166-008 Kategóriák: , Címke:
  • Anyag:

    vászon
  • Szín:

    fekete
Törlés

A Nike React Element 55 cipő egy stílusos és kényelmes választás a mindennapi viseletre. Ez a cipő a Nike React technológiával van ellátva, amely kiváló párnázást és reakcióidőt biztosít a lépések során. A React hab középtalp rendkívül könnyű és rugalmas, ami lehetővé teszi a láb természetes mozgását és kényelmét. A Nike React Element 55 cipők modern és letisztult megjelenéssel rendelkeznek, amelyek könnyen kombinálhatók a mindennapi ruhatárral. A cipők tartalmaznak egy jól illeszkedő felsőrészt, amely biztosítja a megfelelő támogatást és kényelmet. Összességében a Nike React Element 55 cipők kiváló választásnak bizonyulnak azok számára, akik egy stílusos és kényelmes cipőt keresnek a mindennapi használatra.

24.990 Ft

Ha szeretnéd nekünk visszaküldeni a terméket, bármilyen oknál fogva, a visszaküldés ingyenes a vásárlástól számított 14 napon belül. További információ:
Visszaküldés és Szavatosság

Magyarország teljes területére, 2-3 munkanap alatt kiküldjük neked a termékedet, amit rendeltél. További információ:
Szállítás

Nálunk vásárolva biztos lehetsz abban, hogy a termék teljesen eredeti, és minden márkajellel és márkajelzéssel rendelkezik. A webáruházunkban vásárolt összes termékre 2 év szavatossági jog érvényesíthető! További információ:
Visszaküldés és Szavatosság