Nike Pro Hypercool férfi edző rövidnadrág fekete

Márka: Nike
Cikkszám: 828158-010 Kategória: Címke:
  • Anyag:

    poliészter
  • Szín:

    fekete
Törlés

Anyag: 86% POLYESTER 14% SPANDEX

A Nike Pro Hypercool Short könnyebb és lélegzőbb, mint elődje, és izzadságelvezető technológiát és szellőzést kínál a fokozott hűtés érdekében. A kompressziós illeszkedés zárt érzést biztosít, míg az elasztikus derékpánt monofilament fonalat tartalmaz a plusz szellőzés érdekében.
A Nike Pro Hypercool technológia a célzott szellőzést ötvözi az izzadáselvezető anyaggal. A hálós anyag szellőzést biztosít a magas hőmérsékletű zónákban. Kompressziós illeszkedés zárt érzést biztosít. Az elasztikus derékpánt nagyon lélegző monofilament fonalat tartalmaz apró résekkel a plusz szellőzés érdekében. A Nike Pro védjegyű jacquard kényelmes illeszkedést biztosít zavartalanul. A lapos varratok csökkentik az esetleges dörzsölés okozta irritációt.

14.990 Ft

Ha szeretnéd nekünk visszaküldeni a terméket, bármilyen oknál fogva, a visszaküldés ingyenes a vásárlástól számított 14 napon belül. További információ:
Visszaküldés és Szavatosság

Magyarország teljes területére, 2-3 munkanap alatt kiküldjük neked a termékedet, amit rendeltél. További információ:
Szállítás

Nálunk vásárolva biztos lehetsz abban, hogy a termék teljesen eredeti, és minden márkajellel és márkajelzéssel rendelkezik. A webáruházunkban vásárolt összes termékre 2 év szavatossági jog érvényesíthető! További információ:
Visszaküldés és Szavatosság