Nike Pro férfi edző póló piros

Márka: Nike
Cikkszám: 876085-687 Kategória: Címke:
  • Anyag:

    dri-fit, poliészter
  • Szín:

    piros
Törlés

A Nike Pro pólók azoknak, akik aktív életmódot folytatnak és keresik a kényelmes, mégis stílusos ruházatot. Ezek a pólók kifejezetten az intenzív sporttevékenységekhez és edzésekhez terveztek. A Nike Pro pólók szoros illeszkedést és rugalmas anyagokat kombinálnak, amelyek segítenek a testhez simulásban és a mozgásszabadságban. Az anyagok nedvességelvezető tulajdonságokkal rendelkeznek, így a nedvességet gyorsan elvezetik a bőrről, és segítenek a száraz és kényelmes érzés fenntartásában. Ezenkívül, a Nike Pro pólók rendelkezhetnek hálós panelekkel vagy perforált részletekkel, amelyek javítják a levegőáramlást és a szellőzést, hogy a test hűvös maradjon a legmelegebb edzések során is.

12.990 Ft

Ha szeretnéd nekünk visszaküldeni a terméket, bármilyen oknál fogva, a visszaküldés ingyenes a vásárlástól számított 14 napon belül. További információ:
Visszaküldés és Szavatosság

Magyarország teljes területére, 2-3 munkanap alatt kiküldjük neked a termékedet, amit rendeltél. További információ:
Szállítás

Nálunk vásárolva biztos lehetsz abban, hogy a termék teljesen eredeti, és minden márkajellel és márkajelzéssel rendelkezik. A webáruházunkban vásárolt összes termékre 2 év szavatossági jog érvényesíthető! További információ:
Visszaküldés és Szavatosság