Nike Premier II Sala férfi terem focicipő szürke

Márka: Nike
Cikkszám: av3153-061 Kategóriák: , Címke:
  • Anyag:

    bőr
  • Szín:

    szürke
Törlés

A Nike Premier II Sala foci cipő egy kiváló választás a teremfoci szerelmeseinek. Ez a cipő kifejezetten a teremjátékokhoz lett tervezve, hogy maximális teljesítményt és kényelmet nyújtson a játék során.

A Nike Premier II Sala cipő főbb jellemzői:

1. Kiváló tapadás: A cipő talpa kifejezetten a teremfocihoz lett tervezve, így biztosítja a megfelelő tapadást a terem padlóján. Ez segít a gyors irányváltásokban és a stabil mozgásban.

2. Kényelem és tartósság: A cipő felső része kiváló minőségű bőrből készült, amely biztosítja a kényelmet és a tartósságot. Ezáltal hosszú távon is élvezheti a cipő kényelmét és teljesítményét.

3. Párnázott talpbetét: A cipő talpbetéte párnázott, ami extra kényelmet nyújt a lábnak. Ez segít csökkenteni a láb fáradtságát és lehetővé teszi hosszabb ideig tartó játékot.

4. Stílusos design: A Nike Premier II Sala cipő modern és stílusos kialakítással rendelkezik, amely biztosan vonzza a figyelmet a pályán.

22.990 Ft

Ha szeretnéd nekünk visszaküldeni a terméket, bármilyen oknál fogva, a visszaküldés ingyenes a vásárlástól számított 14 napon belül. További információ:
Visszaküldés és Szavatosság

Magyarország teljes területére, 2-3 munkanap alatt kiküldjük neked a termékedet, amit rendeltél. További információ:
Szállítás

Nálunk vásárolva biztos lehetsz abban, hogy a termék teljesen eredeti, és minden márkajellel és márkajelzéssel rendelkezik. A webáruházunkban vásárolt összes termékre 2 év szavatossági jog érvényesíthető! További információ:
Visszaküldés és Szavatosság