Nike Mercurial Victory III AG férfi műfüves cipő rózsaszín

Márka: Nike
Cikkszám: 509130-800 Kategória: Címke:
  • Anyag:

    mesterséges anyag
  • Szín:

    rózsaszín
Törlés

A Nike Mercurial Victory III AG cipő egy speciálisan tervezett futballcipő, amelyet az AG (Artificial Grass) talajra terveztek. Ez azt jelenti, hogy a cipő kifejezetten műfüves pályákhoz készült, hogy optimális tapadást és irányíthatóságot biztosítson a játék során. A Mercurial Victory III AG cipők kiváló minőségű anyagokból készülnek, és a Nike innovatív technológiáit alkalmazzák a maximális teljesítmény és kényelem érdekében. A cipők könnyűek és kényelmesek, és a Mercurial sorozat jellegzetes dizájnjával rendelkeznek. Ezek a cipők ideális választás lehetnek a futball szerelmeseinek, akik műfüves pályákon játszanak.

15.990 Ft

Ha szeretnéd nekünk visszaküldeni a terméket, bármilyen oknál fogva, a visszaküldés ingyenes a vásárlástól számított 14 napon belül. További információ:
Visszaküldés és Szavatosság

Magyarország teljes területére, 2-3 munkanap alatt kiküldjük neked a termékedet, amit rendeltél. További információ:
Szállítás

Nálunk vásárolva biztos lehetsz abban, hogy a termék teljesen eredeti, és minden márkajellel és márkajelzéssel rendelkezik. A webáruházunkban vásárolt összes termékre 2 év szavatossági jog érvényesíthető! További információ:
Visszaküldés és Szavatosság