Nike Mercurial Superfly 8 TF férfi műfüves focicipő fekete

Márka: Nike
Cikkszám: dj2909-007 Kategória: Címke:
  • Anyag:

    mesterséges anyag
  • Szín:

    fekete
Törlés

A Nike Mercurial Superfly 8 TF cipő a labdarúgásra specializált magas minőségű cipő. A cipő felső része lélegző Flyknit anyagból készült, amely biztosítja a kényelmet és az optimális illeszkedést. A Dynamic Fit gallér kialakítása a boka körül stabilizálja a lábat, és extra támogatást nyújt. A cipőhez tartozik egy rubber TF talp, amely optimális tapadást és irányítást biztosít a műfüves pályákon. A Nike Grip rendszer segít a cipő stabilitásának megőrzésében, a talpbetét pedig kényelmet és lengéscsillapítást nyújt. A Mercurial Superfly 8 TF cipő egyesíti az innovatív technológiát a stílusos dizájnnal, és minden játékos számára egyedülálló teljesítményt biztosít a műfüves pályákon.

29.990 Ft

Ha szeretnéd nekünk visszaküldeni a terméket, bármilyen oknál fogva, a visszaküldés ingyenes a vásárlástól számított 14 napon belül. További információ:
Visszaküldés és Szavatosság

Magyarország teljes területére, 2-3 munkanap alatt kiküldjük neked a termékedet, amit rendeltél. További információ:
Szállítás

Nálunk vásárolva biztos lehetsz abban, hogy a termék teljesen eredeti, és minden márkajellel és márkajelzéssel rendelkezik. A webáruházunkban vásárolt összes termékre 2 év szavatossági jog érvényesíthető! További információ:
Visszaküldés és Szavatosság