Nike Lunarstelos Gs futócipő fekete

Márka: Nike
Cikkszám: 844969-001 Kategóriák: , Címke:
  • Anyag:

    vászon
  • Szín:

    fekete
Törlés

A Nike LunarStelos cipők egy könnyű futó kollekció része, amelyet a kényelem jellemez. Ezek a cipőket futásra tervezetek, de természetesen más sporttevékenységekhez is használhatók.
A Nike LunarStelos cipők könnyű és rugalmas felsőrésszel rendelkeznek, amely kényelmes illeszkedést és légáteresztést biztosít. Az alsó talprészben található Lunarlon habanyag pedig párnázást és reakcióképességet nyújt a lábnak, segítve a futómozgást és csökkentve a terhelést. Ezek a cipők sokoldalúak és sokféle futóstílushoz alkalmazkodnak. A Nike folyamatosan fejleszti a LunarStelos kollekciót, így számos változatban elérhetőek, például különböző színekben és stílusokban.

19.990 Ft

Ha szeretnéd nekünk visszaküldeni a terméket, bármilyen oknál fogva, a visszaküldés ingyenes a vásárlástól számított 14 napon belül. További információ:
Visszaküldés és Szavatosság

Magyarország teljes területére, 2-3 munkanap alatt kiküldjük neked a termékedet, amit rendeltél. További információ:
Szállítás

Nálunk vásárolva biztos lehetsz abban, hogy a termék teljesen eredeti, és minden márkajellel és márkajelzéssel rendelkezik. A webáruházunkban vásárolt összes termékre 2 év szavatossági jog érvényesíthető! További információ:
Visszaküldés és Szavatosság