Akció!

Nike Free Run Distance férfi futócipő kék

Márka: Nike
Cikkszám: 827115-402 Kategória: Címkék: ,
  • Anyag:

    vászon
  • Szín:

    kék
Törlés

A Nike Free Run Distance cipő egy kiváló választás azoknak, akik szeretnek hosszabb távokat futni. Ez a cipő a Nike Free sorozat része, amely a természetes lábmozgást és a könnyű futást támogatja.

A cipő felső része könnyű és légáteresztő anyagból készült, ami lehetővé teszi a lábnak a megfelelő szellőzést és kényelmet. A középtalpban található Phylon hab párnázást és kiváló ütéscsillapítást biztosít, így kényelmes viseletet nyújt hosszabb távokon is.
A Nike Free Run Distance cipő kialakítása lehetővé teszi a láb természetes mozgását és rugalmasságát. A talpán található mélyen bemélyedő barázdák pedig segítenek a lábnak rugalmasan alkalmazkodni a talajhoz, ezáltal növelve a stabilitást és a tapadást.

24.990 Ft

Ha szeretnéd nekünk visszaküldeni a terméket, bármilyen oknál fogva, a visszaküldés ingyenes a vásárlástól számított 14 napon belül. További információ:
Visszaküldés és Szavatosság

Magyarország teljes területére, 2-3 munkanap alatt kiküldjük neked a termékedet, amit rendeltél. További információ:
Szállítás

Nálunk vásárolva biztos lehetsz abban, hogy a termék teljesen eredeti, és minden márkajellel és márkajelzéssel rendelkezik. A webáruházunkban vásárolt összes termékre 2 év szavatossági jog érvényesíthető! További információ:
Visszaküldés és Szavatosság