Nike Free Run Cmtr férfi futócipő fekete

Márka: Nike
Cikkszám: 880841-001 Kategória: Címke:
  • Anyag:

    vászon
  • Szín:

    fekete
Törlés

A Nike Free Run Cmtr cipő tökéletes választás mindazoknak, akik aktívan élnek és szeretnek futni. Ez a cipő kombinálja a kényelmet és a stílust, hogy minden lépés energikus és könnyed legyen.

A cipő felső része könnyű és lélegző anyagból készült, amely lehetővé teszi a lábnak a megfelelő szellőzést és kényelmet. A rugalmas szövet és a Flywire technológia biztosítja a stabil illeszkedést és a támogatást, így minden lépés biztonságos és kényelmes lesz.

A Nike Free talp kialakítása lehetővé teszi a természetes lábmozgást és a rugalmasabb lépéseket. Ez a cipő ideális választás a rövid távú futásokhoz és a mindennapi edzésekhez.

A Nike Free Run Cmtr cipő modern és sportos megjelenése garantáltan vonzza a tekinteteket. Válassza ezt a cipőt, és élvezze a kényelmet és a stílust minden futóedzésen és mindennapi tevékenységen!

24.990 Ft

Ha szeretnéd nekünk visszaküldeni a terméket, bármilyen oknál fogva, a visszaküldés ingyenes a vásárlástól számított 14 napon belül. További információ:
Visszaküldés és Szavatosság

Magyarország teljes területére, 2-3 munkanap alatt kiküldjük neked a termékedet, amit rendeltél. További információ:
Szállítás

Nálunk vásárolva biztos lehetsz abban, hogy a termék teljesen eredeti, és minden márkajellel és márkajelzéssel rendelkezik. A webáruházunkban vásárolt összes termékre 2 év szavatossági jog érvényesíthető! További információ:
Visszaküldés és Szavatosság