Nike Flylon Train Dynamic Premium férfi edzőcipő kék

Márka: Nike
Cikkszám: 882105-400 Kategória: Címke:
  • Anyag:

    mesterséges anyag
  • Szín:

    kék
Törlés

Ez a cipő kifejezetten edzéshez és fitnesz tevékenységekhez lett tervezve, és számos funkcióval rendelkezik, hogy kényelmet és teljesítményt nyújtson a viselőjének.

A Flylon Train Dynamic Premium cipő felsőrésze kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek tartósságot és légáteresztő képességet biztosítanak. Ez segít a lábnak szellőzni és hűvösen tartani az intenzív edzések során. A középtalp párnázott és reaktív, ami kényelmes és stabil érzést nyújt a mozgás közben. A talp kiváló tapadást és tartósságot nyújt, így biztonságosan és stabilan lehet edzeni különböző felületeken. Fontos megjegyezni, hogy a Nike Flylon Train Dynamic Premium cipőt elsősorban edzéshez és fitnesz tevékenységekhez tervezték, és ezért ideális választás lehet azok számára, akik aktívan sportolnak és keresik a kényelmet és a teljesítményt egy cipőben.

27.990 Ft

Ha szeretnéd nekünk visszaküldeni a terméket, bármilyen oknál fogva, a visszaküldés ingyenes a vásárlástól számított 14 napon belül. További információ:
Visszaküldés és Szavatosság

Magyarország teljes területére, 2-3 munkanap alatt kiküldjük neked a termékedet, amit rendeltél. További információ:
Szállítás

Nálunk vásárolva biztos lehetsz abban, hogy a termék teljesen eredeti, és minden márkajellel és márkajelzéssel rendelkezik. A webáruházunkban vásárolt összes termékre 2 év szavatossági jog érvényesíthető! További információ:
Visszaküldés és Szavatosság