Nike Cross Trainer Low férfi edzőcipő fehér

Márka: Nike
Cikkszám: cq9182-101 Kategória: Címke:
  • Anyag:

    bőr
  • Szín:

    fehér
Törlés

A Nike Cross Trainer Low cipő egy olyan sportcipő, amely kifejezetten a keresztedzéshez és a fitnesz tevékenységekhez lett kialakítva. A Cross Trainer Low cipő kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek tartósságot és kényelmet biztosítanak viselőjének. A cipő alacsony profilú kialakítással rendelkezik, ami lehetővé teszi a könnyű mozgást és a stabil talajérzetet. Emellett a cipő rugalmas talppal rendelkezik, amely segít a láb természetes mozgásában és a megfelelő tapadásban. A Nike Cross Trainer Low cipő ideális választás lehet azoknak, akik sokoldalú sporttevékenységeket végeznek és egy kényelmes, tartós és stílusos cipőt keresnek.

39.990 Ft

Ha szeretnéd nekünk visszaküldeni a terméket, bármilyen oknál fogva, a visszaküldés ingyenes a vásárlástól számított 14 napon belül. További információ:
Visszaküldés és Szavatosság

Magyarország teljes területére, 2-3 munkanap alatt kiküldjük neked a termékedet, amit rendeltél. További információ:
Szállítás

Nálunk vásárolva biztos lehetsz abban, hogy a termék teljesen eredeti, és minden márkajellel és márkajelzéssel rendelkezik. A webáruházunkban vásárolt összes termékre 2 év szavatossági jog érvényesíthető! További információ:
Visszaküldés és Szavatosság