Nike Air More Uptempo 96 “Starfish” férfi utcai cipő fehér

Márka: Nike
Cikkszám: fj4416-100 Kategória: Címkék: ,
  • Anyag:

    bőr
  • Szín:

    fehér
Törlés

A Nike Air More Uptempo cipő egy ikonikus és stílusos választás a cipőrajongók számára. Ez a cipő a Nike Air technológiát alkalmazza, amely kiváló párnázást és kényelmet biztosít viselőjének. A Nike Air More Uptempo cipők különleges megjelenéssel rendelkeznek, amelyek nagyobb méretű “AIR” feliratot helyeznek előtérbe az oldalukon. Ez a dizájn része a cipő ikonikus stílusának, amely a 90-es években vált népszerűvé. A cipők kiváló minőségű anyagokból készülnek, tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. A Nike Air More Uptempo cipők kényelmesek és stílusosak, és ideálisak lehetnek mindennapi viseletre vagy sportos megjelenésre.

69.990 Ft

Ha szeretnéd nekünk visszaküldeni a terméket, bármilyen oknál fogva, a visszaküldés ingyenes a vásárlástól számított 14 napon belül. További információ:
Visszaküldés és Szavatosság

Magyarország teljes területére, 2-3 munkanap alatt kiküldjük neked a termékedet, amit rendeltél. További információ:
Szállítás

Nálunk vásárolva biztos lehetsz abban, hogy a termék teljesen eredeti, és minden márkajellel és márkajelzéssel rendelkezik. A webáruházunkban vásárolt összes termékre 2 év szavatossági jog érvényesíthető! További információ:
Visszaküldés és Szavatosság