Nike Air Max Systm férfi utcai cipő fehér

Márka: Nike
Cikkszám: dm9537-104 Kategória: Címkék: , ,
  • Anyag:

    vászon
  • Szín:

    fehér
Törlés

A Nike Air Max Systm cipők modern és stílusos kialakítással rendelkeznek. Ez lehetővé teszi, hogy kifejezd a személyes stílusodat és ruházatodat, legyen szó a sporttevékenységekről vagy a mindennapi viseletről.

A Nike Air Max Systm cipő a legújabb innováció a Nike Air Max sorozatában, és a legnagyobb kényelmet és teljesítményt kínálja a sportolók számára. Ez a cipő tökéletes választás mindenki számára, aki aktívan részt vesz mindennapi sporttevékenységekben vagy kemény edzésekben.
Az Air Max Systm cipő elsődleges jellemzője a lélegző hálós felsőrész, amely optimális légáramlást és hűvös érzést biztosít a lábnak. Ez különösen fontos az intenzív edzések során, amikor a láb gyorsan felmelegszik. A hálós kialakítás segít megtartani a lábat szárazon és kényelmesen, miközben fenntartja a megfelelő ventilációt.

A középtalpban található Air Max párnázás a legjobb ütéselnyelést és kényelmet biztosítja minden lépésnél. Az Air Max technológia léghüvelyekből áll, amelyek az ütéseket elosztják és fokozatosan csökkentik azok hatását a lábakra és az ízületekre. Ez az egyedi párnázás megvédi a lábat a sérülésektől és az izmok és ízületek terhelésétől, így elősegítve a jobb teljesítményt.

44.990 Ft

Ha szeretnéd nekünk visszaküldeni a terméket, bármilyen oknál fogva, a visszaküldés ingyenes a vásárlástól számított 14 napon belül. További információ:
Visszaküldés és Szavatosság

Magyarország teljes területére, 2-3 munkanap alatt kiküldjük neked a termékedet, amit rendeltél. További információ:
Szállítás

Nálunk vásárolva biztos lehetsz abban, hogy a termék teljesen eredeti, és minden márkajellel és márkajelzéssel rendelkezik. A webáruházunkban vásárolt összes termékre 2 év szavatossági jog érvényesíthető! További információ:
Visszaküldés és Szavatosság