Nike Air Max Alpha Trainer 4 férfi utcai cipő fekete

Márka: Nike
Cikkszám: cw3396-004 Kategória: Címkék: , ,
  • Anyag:

    vászon
  • Szín:

    fekete
Törlés

A Nike Air Max Alpha Trainer 4 egy edzőcipő, amelyet a sportolók kiváló teljesítményének támogatására terveztek. A cipő egy tartós és könnyű felsőrészből készült, amely jól szellőzik és kényelmes viseletet biztosít. Az Air Max technológia segít a lábak párnázásában és a kényelmes lépésekben, miközben a hátsó részen található Air egység extra ütéscsillapítást és stabilitást kínál. Az Alpha Trainer 4 rugalmas talpával és kiváló tapadással rendelkezik, amely segít a különböző edzések és sporttevékenységek közbeni mozgásban és irányításban. Összességében a Nike Air Max Alpha Trainer 4 egy megbízható edzőcipő, amelyet a sportolók számos edzésen és fitnesztevékenységen használhatnak.

34.990 Ft

Ha szeretnéd nekünk visszaküldeni a terméket, bármilyen oknál fogva, a visszaküldés ingyenes a vásárlástól számított 14 napon belül. További információ:
Visszaküldés és Szavatosság

Magyarország teljes területére, 2-3 munkanap alatt kiküldjük neked a termékedet, amit rendeltél. További információ:
Szállítás

Nálunk vásárolva biztos lehetsz abban, hogy a termék teljesen eredeti, és minden márkajellel és márkajelzéssel rendelkezik. A webáruházunkban vásárolt összes termékre 2 év szavatossági jog érvényesíthető! További információ:
Visszaküldés és Szavatosság