Adidas Ultraboost 5.0 DNA női futócipő fekete

Márka: Adidas
Cikkszám: gv8744 Kategóriák: , Címke:
  • Anyag:

    vászon
  • Szín:

    fekete
Törlés

Az Adidas Ultraboost cipők a sportolók és a divatkedvelők körében is rendkívül népszerűek. Ezek a cipők egyesítik a stílust és a kényelmet, így ideálisak mind mindennapi viseletre, mind pedig futáshoz vagy más sporttevékenységekhez. Az Ultraboost cipők kiemelkedően kényelmesek, hiszen rendelkeznek az Adidas ikonikus Boost középtalppal, ami energiát ad vissza a lépések során. Ezáltal puha és rugalmas érzést nyújtanak, amely segít csökkenteni a terhelést és fokozza a teljesítményt. Ezenkívül, az Ultraboost modellek stílusos és modern külsővel rendelkeznek. Különböző szín- és anyagváltozatokban érhetők el, hogy mindenki megtalálhassa a saját stílusához illő párat. A cipők emellett jól szellőznek, így hosszú távon is kényelmesek maradnak. Az Adidas Ultraboost cipő tehát tökéletes választás lehet, ha stílusos és kényelmes cipőt keresel sportoláshoz vagy mindennapi viselethez.

39.990 Ft

Ha szeretnéd nekünk visszaküldeni a terméket, bármilyen oknál fogva, a visszaküldés ingyenes a vásárlástól számított 14 napon belül. További információ:
Visszaküldés és Szavatosság

Magyarország teljes területére, 2-3 munkanap alatt kiküldjük neked a termékedet, amit rendeltél. További információ:
Szállítás

Nálunk vásárolva biztos lehetsz abban, hogy a termék teljesen eredeti, és minden márkajellel és márkajelzéssel rendelkezik. A webáruházunkban vásárolt összes termékre 2 év szavatossági jog érvényesíthető! További információ:
Visszaküldés és Szavatosság