Adidas Senseboost Go M férfi futócipő fekete

Márka: Adidas
Cikkszám: eg0960 Kategória: Címke:
  • Anyag:

    vászon
  • Szín:

    fekete
Törlés

Az Adidas Senseboost Go M egy stílusos és kényelmes futócipő, amely kifejezetten az aktív életmódot folytató embereknek készült. A cipő felső része lélegző knit anyagból készült, amely lehetővé teszi, hogy a lábad szabadon lélegezzen és megakadályozza a túlzott izzadást. A párnázott sarokrész kényelmes illeszkedést biztosít, és minimalizálja a sérülések kockázatát.
Az Adidas Senseboost Go M innovatív Boost technológiával rendelkezik, amely egy rugalmas és energiavisszatartó habot használ a teljes talp alatt. Ez az anyag kiválóan segít az energiatartalékok hasznosításában, így biztosítva a lendületes és hatékony futást. A Stretchweb talpmintázat rugalmas és tapadós, amely sima futást eredményez mindenféle terepen.

Ez a cipő kifejezetten városi futáshoz tervezték, és kényelmesen alkalmazkodik az útfelülethez, minimalizálva a rezgéseket és csillapítva az ütéseket. Igazi sokoldalú cipő, amely alkalmazkodik mindenféle futóstílushoz és területhez.

34.990 Ft

Ha szeretnéd nekünk visszaküldeni a terméket, bármilyen oknál fogva, a visszaküldés ingyenes a vásárlástól számított 14 napon belül. További információ:
Visszaküldés és Szavatosság

Magyarország teljes területére, 2-3 munkanap alatt kiküldjük neked a termékedet, amit rendeltél. További információ:
Szállítás

Nálunk vásárolva biztos lehetsz abban, hogy a termék teljesen eredeti, és minden márkajellel és márkajelzéssel rendelkezik. A webáruházunkban vásárolt összes termékre 2 év szavatossági jog érvényesíthető! További információ:
Visszaküldés és Szavatosság