Akció!

Adidas Pulseboost HD M férfi futócipő kék

Márka: Adidas
Cikkszám: eg9967 Kategória: Címkék: ,
  • Anyag:

    vászon
  • Szín:

    kék
Törlés

Az Adidas Pulseboost HD M egy kiváló minőségű futócipő, amelyet a sportolók kényelmének és teljesítményének optimalizálására terveztek. A Pulseboost HD M cipő felső része lélegző anyagból készült, amely segít a lábnak szellőzni és hűvösen tartani. A Boost középtalp rendkívül rugalmas és energiavisszatérítő tulajdonságokkal rendelkezik, így segít a futóknak fokozni a lendületüket és csökkenteni a fáradtságot.
Ezenkívül a cipő talpa Continental gumiból készült, amely kiváló tapadást és tartósságot biztosít mindenféle talajon. A Pulseboost HD M továbbá rendelkezik egy speciális Pulseboost HD technológiával, amely extra párnázást és stabilitást nyújt a lábnak.

34.990 Ft

Ha szeretnéd nekünk visszaküldeni a terméket, bármilyen oknál fogva, a visszaküldés ingyenes a vásárlástól számított 14 napon belül. További információ:
Visszaküldés és Szavatosság

Magyarország teljes területére, 2-3 munkanap alatt kiküldjük neked a termékedet, amit rendeltél. További információ:
Szállítás

Nálunk vásárolva biztos lehetsz abban, hogy a termék teljesen eredeti, és minden márkajellel és márkajelzéssel rendelkezik. A webáruházunkban vásárolt összes termékre 2 év szavatossági jog érvényesíthető! További információ:
Visszaküldés és Szavatosság