Adidas Nebzed K gyerek sportcipő kék

Márka: Adidas
Cikkszám: fv9600 Kategória: Címkék: ,
  • Anyag:

    vászon
  • Szín:

    kék
Törlés

Az Adidas Nebzed K cipő egy stílusos és kényelmes választás a fiatalok számára. Ez a gyermekcipő kombinálja a sportos megjelenést és a kiváló minőséget, hogy a gyermekek magabiztosan és kényelmesen mozoghassanak.

A cipő felső része könnyű és lélegző anyagból készült, amely lehetővé teszi a lábnak a megfelelő szellőzést és kényelmet. Az EVA középtalp kiváló párnázást és támogatást biztosít a gyermekek aktív életmódjához. A gumitalp kiváló tapadást és tartósságot nyújt mindenféle talajon, így a gyermekek biztonságosan játszhatnak és sportolhatnak.

Az Adidas Nebzed K cipő modern és fiatalos megjelenése garantáltan tetszeni fog a gyermekeknek. Legyen szó iskoláról, edzésről vagy szabadidős tevékenységekről, ez a cipő tökéletes választás a kényelem és a stílus kombinálásához.

Válassza az Adidas Nebzed K cipőt, és engedje, hogy gyermeke kényelmesen és divatosan lépjen előre minden kalandban!

12.990 Ft

Ha szeretnéd nekünk visszaküldeni a terméket, bármilyen oknál fogva, a visszaküldés ingyenes a vásárlástól számított 14 napon belül. További információ:
Visszaküldés és Szavatosság

Magyarország teljes területére, 2-3 munkanap alatt kiküldjük neked a termékedet, amit rendeltél. További információ:
Szállítás

Nálunk vásárolva biztos lehetsz abban, hogy a termék teljesen eredeti, és minden márkajellel és márkajelzéssel rendelkezik. A webáruházunkban vásárolt összes termékre 2 év szavatossági jog érvényesíthető! További információ:
Visszaküldés és Szavatosság