Adidas Grand Court Beyond férfi utcai cipő fekete

Márka: Adidas
Cikkszám: gx5755 Kategória: Címke:
  • Anyag:

    bőr
  • Szín:

    fekete
Törlés

Ez a cipő kifejezetten a mindennapi viseletre tervezett, így ideális választás lehet a városi kalandokhoz vagy a sportos tevékenységekhez.

A Grand Court Beyond felsőrésze szintetikus bőrből készül, amely tartós és könnyen tisztítható. A cipő oldalán található Adidas három csíkja klasszikus megjelenést kölcsönöz neki. A párnázott nyelv és a boka rész kényelmes illeszkedést biztosít, miközben a textil bélés légáteresztővé teszi a cipőt.

Az EVA középtalp kiválóan csillapítja a lépéseket, így kényelmes viseletet nyújt egész nap. A cipő talpa gumiból készül, amely kiváló tapadást és tartósságot biztosít különböző felületeken.

19.990 Ft

Ha szeretnéd nekünk visszaküldeni a terméket, bármilyen oknál fogva, a visszaküldés ingyenes a vásárlástól számított 14 napon belül. További információ:
Visszaküldés és Szavatosság

Magyarország teljes területére, 2-3 munkanap alatt kiküldjük neked a termékedet, amit rendeltél. További információ:
Szállítás

Nálunk vásárolva biztos lehetsz abban, hogy a termék teljesen eredeti, és minden márkajellel és márkajelzéssel rendelkezik. A webáruházunkban vásárolt összes termékre 2 év szavatossági jog érvényesíthető! További információ:
Visszaküldés és Szavatosság