Akció!

Adidas Fusion Storm Winter férfi utcai cipő fekete

Márka: Adidas
Cikkszám: ee9709 (S) Kategória: Címkék: , , ,
  • Anyag:

    bőr, mesterséges anyag
  • Szín:

    fekete
Törlés

Az Adidas Fusion Storm Winter egy kiváló minőségű téli cipő, amelyet a funkcionalitás és a stílus kombinációja inspirált. Ez a cipő kifejezetten hideg időjárási körülményekre lett tervezve, hogy melegen tartsa a lábat és biztosítson megfelelő tapadást havas vagy jeges felületeken.

A cipő felső része vízálló anyagokból készült, amelyek megakadályozzák a nedvesség bejutását és a láb átnedvesedését. Ezáltal a cipő szárazon és kényelmesen tartja a lábat akár nedves környezetben is.
A Fusion Storm Winter cipő bélése meleg és puha anyagból készült, amely kiváló hőszigetelést nyújt a hideg időjárásban. Ez a bélés kényelmet és meleget biztosít a lábnak, így hosszabb ideig is kényelmesen viselhető.

24.990 Ft

Ha szeretnéd nekünk visszaküldeni a terméket, bármilyen oknál fogva, a visszaküldés ingyenes a vásárlástól számított 14 napon belül. További információ:
Visszaküldés és Szavatosság

Magyarország teljes területére, 2-3 munkanap alatt kiküldjük neked a termékedet, amit rendeltél. További információ:
Szállítás

Nálunk vásárolva biztos lehetsz abban, hogy a termék teljesen eredeti, és minden márkajellel és márkajelzéssel rendelkezik. A webáruházunkban vásárolt összes termékre 2 év szavatossági jog érvényesíthető! További információ:
Visszaküldés és Szavatosság