Adidas Forum Exhibit Mid 2 férfi utcai cipő fehér

Márka: Adidas
Cikkszám: hq1482 Kategória: Címke:
  • Anyag:

    bőr
  • Szín:

    fehér
Törlés

Az Adidas Forum Exhibit Mid egy stílusos és sokoldalú cipő, amely a retro designt ötvözi a modern funkciókkal. A középmagas szárú cipő bőr felsőrésszel rendelkezik, ami tartósságot és prémium megjelenést biztosít. A cipő fűzőrendszerrel van ellátva a biztonságos illeszkedés érdekében, valamint állítható bokapántokkal a plusz támogatásért.

A Forum Exhibit Mid továbbá párnázott középtalppal rendelkezik, ami fokozott kényelmet és ütéscsillapítást nyújt. A cipő kiváló tapadást és fogást biztosít különböző felületeken, köszönhetően a herringbone mintázatú gumitalpának. Az Adidas ikonikus logója megtalálható a nyelven, a sarkon és az oldalsó paneleken.
Az Adidas Forum Exhibit Mid egy divatos és funkcionális cipő, amely alkalmas mindennapi viseletre és sporttevékenységekre is.

24.990 Ft

Ha szeretnéd nekünk visszaküldeni a terméket, bármilyen oknál fogva, a visszaküldés ingyenes a vásárlástól számított 14 napon belül. További információ:
Visszaküldés és Szavatosság

Magyarország teljes területére, 2-3 munkanap alatt kiküldjük neked a termékedet, amit rendeltél. További információ:
Szállítás

Nálunk vásárolva biztos lehetsz abban, hogy a termék teljesen eredeti, és minden márkajellel és márkajelzéssel rendelkezik. A webáruházunkban vásárolt összes termékre 2 év szavatossági jog érvényesíthető! További információ:
Visszaküldés és Szavatosság